duminică, 8 mai 2011

Te iubesc~Te urasc

   Fiecare dintre noi stim ca , atunci cand spui TE IUBESC o spui din dragoste si din sentiment puternic pentru persoana iubita! Mereu va exista iubirea si mereu va exista sentimente  frumoase! Dar dragostea nu e mereu ''doar lapte si miere''.Din aceasta categorie fac parte si : cearta , infidelitatea si invidia...Sunt niste lucruri care uneori duc la sfarsitul relatiei si in cele din urma la sfarsitul sentimentului:(...Nu merita sa ne gandim la ce-i mai rau ci la ce-i mai bun.
    Presupun ca majoritatea cuplurilor actuale sau foste stiu ca este o mica treapta de la TE IUBESC la TE URASC.Normal ca la o cearta incerci din rasputeri sa arati ca nu mai iubesti dar in suflet strigi chestia asta...Te urasc <<<<<oare de ce exista aceasta expresie ciudata :-??.Pentru mine sincer ar trebui sa existe dar sa lasam asta si desigur te urasc exista in viata de zi cu zi dar nu ar trebui sa existe intr-o relatie...!!!Cu alte cuvinte ar trebui sa stim sa apreciem o persoana de ''moda veche'' (care sa nu umble dupa sex si sa profite) pentru ca eu consider ca aceasta chestie este absolut vulgara ...
P.S:acceptati-va persoanele iubite si cautati sa le faceti fericite si sa simta ca sunt apreciate...dar nu va lasati mai prejos!!